NextGen-tafel: ondernemers van de toekomst

Placeholder for Hans de BieHans de Bie

Hans de Bie

Marktmanager Food & Agri Alfa Accountants en Adviseurs

Placeholder for BrainstormsessieBrainstormsessie

5 december 2023

Een nieuwe generatie ondernemers staat te springen om het stokje over te nemen. Vaak met een heel andere blik op (maatschappelijke) uitdagingen. Welke kansen zien zij? En hoe werken zij aan oplossingen en innovaties? Reden genoeg voor InnovatieTafels om een NextGen-tafel te starten voor ondernemers van de toekomst.

Wat hebben deze ondernemers gemeen? Ze zijn jong, gedreven en kijken met een open en frisse blik naar de toekomst. Met een gezonde dosis ambitie én oprechte interesse in innovaties van anderen. Ook ondernemen ze allemaal in de Agri- & Foodsector, variërend van primair producent tot toeleverancier.

Toekomstbestendigheid

Tijdens de InnovatieTafel NextGen staat de toekomstbestendigheid van de onderneming centraal. Elke bijeenkomst diepen de deelnemers een bepaald vraagstuk op een zelfgekozen thema uit. Dat kan gaan over strategische keuzes maken, slimme samenwerkingen en toekomstbestendige verdienmodellen. Maar ook het binden en boeien van medewerkers, persoonlijk leiderschap en robotisering komen aan bod. Vanuit verschillende invalshoeken zoeken de jonge ondernemers naar mogelijke oplossingen. Via co-creatie werken zij aan innovatie.

Op naar een duurzame en toekomstgerichte sector!

Placeholder for innovatietafelinnovatietafel

Meer weten?

Ben jij er klaar voor om van innoveren een prioriteit te maken en wil je graag met andere ondernemers sparren? Neem contact op met Monique van Lieverloo, manager InnovatieTafels, via telefoonnummer 06-10462790 of stuur Monique een e-mail.