Moderatoren en experts
De beste ideeën ontstaan aan de keukentafel. Hier vindt immers het échte denkwerk in de praktijk ook plaats. Daarom houden we de bijeenkomsten van de InnovatieTafels aan de keukentafel van de deelnemers. Dilemma’s kunnen zo ter plekke in beeld worden gebracht. Afhankelijk van het thema schuift er ook een expert aan uit het netwerk van de deelnemers of van de moderatoren.
Annalies Oomen
Greann
Eward Heijmans
Eigenaar en adviseur, Gideon Duurzaam
Gijs van den Hombergh
Manager innovatie & ontwikkeling Epiic
Hans de Bie
Marktmanager Food & Agri Alfa Accountants en Adviseurs
Hans Jacobs
Manager innovatie Epiic
Marlies Bosker
Organisatiecoach en trainer
Henk van Heertum
Relatiemanager ABAB
Ineke Couwenberg
Marktmanager ABAB
Jacco Strating
KAS Magazine
John Hopman
Relatiemanager ABAB
Jorrit Dekkers
Directeur Food & Agri Rabobank regio Midden Brabant
Lorenza Verbaten
Contentstrateeg en -creator
Martijn Feenstra Kuiper
Productowner Data en Innovatie Achmea
Mike Aldewereld
Greann
Peter Brouwers
Founder, ACT NOW
Peter Post
Raymond Verhoeven
Accountmanager banking 4 food Rabobank
Ronald Bleyenberg
Senior relatiemanager ABAB
Ronald Meijers
Voorzitter raad van bestuur ABAB