Moderatoren en experts
De beste ideeën ontstaan aan de keukentafel. Hier vindt immers het échte denkwerk in de praktijk ook plaats. Daarom houden we de bijeenkomsten van de InnovatieTafels aan de keukentafel van de deelnemers. Dilemma’s kunnen zo ter plekke in beeld worden gebracht. Afhankelijk van het thema schuift er ook een expert aan uit het netwerk van de deelnemers of van de moderatoren.


Eward Heijmans
Eigenaar en adviseur, Gideon Duurzaam


Gijs van den Hombergh
Manager innovatie & ontwikkeling Epiic


Hans de Bie
Marktmanager Food & Agri Alfa Accountants en Adviseurs


Hans Jacobs
Manager innovatie Epiic


Hans Scholten
Bestuurder ABAB


Henk van Heertum
Relatiemanager ABAB


Ineke Couwenberg
Marktmanager ABAB


Jacco Strating
KAS Magazine


John Hopman
Relatiemanager ABAB


Jorrit Dekkers
Directeur Food & Agri Rabobank regio Midden Brabant


Lorenza Verbaten
Contentstrateeg en -creator


Martijn Feenstra Kuiper
Productowner Data en Innovatie Achmea


Monique van Lieverloo
Manager InnovatieTafels


Peter Brouwers
Founder, ACT NOW


Peter Post


Raymond Verhoeven
Accountmanager banking 4 food Rabobank


Roel Schutten


Ronald Meijers
Voorzitter raad van bestuur ABAB