Moderatoren en experts
De beste ideeën ontstaan aan de keukentafel. Hier vindt immers het échte denkwerk in de praktijk ook plaats. Daarom houden we de bijeenkomsten van de InnovatieTafels aan de keukentafel van de deelnemers. Dilemma’s kunnen zo ter plekke in beeld worden gebracht. Afhankelijk van het thema schuift er ook een expert aan uit het netwerk van de deelnemers of van de moderatoren.


Annalies Oomen
Greann


Eward Heijmans
Eigenaar en adviseur, Gideon Duurzaam


Gijs van den Hombergh
Manager innovatie & ontwikkeling Epiic


Hans de Bie
Marktmanager Food & Agri aaff


Hans Jacobs
Manager innovatie Epiic


Marlies Bosker
Organisatiecoach en trainer


Henk van Heertum
Relatiemanager aaff


Ineke Couwenberg
Marktmanager aaff


Jacco Strating
KAS Magazine


John Hopman
Relatiemanager aaff


Jorrit Dekkers
Directeur Food & Agri Rabobank regio Midden Brabant


Lorenza Verbaten
Contentstrateeg en -creator


Martijn Feenstra Kuiper
Productowner Data en Innovatie Achmea


Mike Aldewereld
Greann


Peter Brouwers
Founder, ACT NOW


Peter Post


Raymond Verhoeven
Accountmanager banking 4 food Rabobank


Ronald Bleyenberg
Senior relatiemanager aaff


Ronald Meijers
CEO aaff