Over ons

InnovatieTafels is een initiatief van Stichting ABAB. Vanuit deze stichting worden middelen ter beschikking gesteld die bijdragen aan het bevorderen van kennisdeling, het stimuleren van duurzaam ondernemerschap of door een bijdrage te leveren aan de voedseltransitie. Zo kunnen we zonder commerciële motieven investeren in de InnovatieTafels. Dat doen we graag met zoveel mogelijk partners samen.

Samen met anderen

Innovatie is cruciaal om jouw bedrijf te ontwikkelen, maar door de dagelijkse drukte is het vaak niet dringend genoeg om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Die cirkel willen we doorbreken door ondernemers te laten deelnemen aan onze InnovatieTafels. Wij geloven dat dit nóg beter werkt als zoveel mogelijk partijen samen optrekken. Verschillende bedrijven, onderwijs- en kennisinstellingen hebben zich al aangesloten. En dit is nog maar het begin. Bekijk hier een overzicht van onze kennispartners.

Onze droom

Het is onze ambitie om een beweging op gang te brengen die in vijf jaar tijd uitgroeit tot honderden tafels door heel Nederland. Een groot netwerk van ondernemers die van elkaar leren en die beter dan ooit toegang hebben tot de kennis van onderzoeks- en kennisinstellingen. Zo dragen we bij aan een ondernemend Nederland dat een voorsprong neemt op de ons omringende landen. Tegen die tijd kent iedereen de InnovatieTafels als iets positiefs en waardevols, waar eenieder bij aan kan haken. Niemand weet meer waar ze ooit bedacht en begonnen zijn. Dat is onze droom…

Placeholder for innovatietafelinnovatietafel

Meer weten of deelnemen aan de InnovatieTafel?

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je ook graag met collega-ondernemers aan de slag met innovatie? Meld je nu aan via het aanmeldformulier of neem contact op met Monique van Lieverloo, marktmanager, via telefoonnummer 06-10462790.

Volg InnovatieTafels nu ook op LinkedIn

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze LinkedIn-pagina.